cic_coevoorden_2

Welk type woningen past bij mij?

Hoe u een keuze maakt uit verschillende type woningen

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Deze zoektocht kan, vooral met de huidige huizenmarkt, erg lastig zijn. Het ene huis is te duur, het andere huis niet groot genoeg. Daarom willen wij u graag een handje helpen. Want de zoektocht naar een nieuwe woning begint bij het kiezen van een type woning. In dit blog hebben wij een aantal type woningen voor u op een rij gezet met de meest belangrijke kenmerken van deze woningen. Benieuwd welk huis het best bij u past? Lees dan snel verder.

Een moderne notariswoning

Misschien past de moderne notariswoning wel bij u. Dit type woning kenmerkt zich door een symmetrische architectuur, details en strakke lijnen. Het huis heeft vaak witte gevels en donkere kozijnen. Deze combinatie geeft de notariswoning zijn moderne uitstraling. Maar uiteraard kunt u uw eigen draai aan deze woning geven.

Een jaren 30 woning

Een jaren 30 woning is een sfeervolle woning. Dit huis heeft een aantal typische jaren 30 kenmerken, zoals hoge plafonds, fraaie luifelconstructies bij de voordeur en een bijzondere vormgeving van de kozijnen. De nadruk ligt op de horizontale belijning van de woning.

Een landelijke T kap

Houdt u meer van een huis met natuurlijke materialen? Dan is een landelijke T kap echt iets voor u. Details van deze woning kunnen zijn:

 • Houten topgevels
 • Amsterdamse kozijnen
 • Verouderde gevelstenen

In de landelijke stijl is alles mogelijk.

Een moderne villa

Heeft u een ruim budget? En houdt u van modern? Dan past de moderne villa goed bij u. Deze woning onderscheidt zich van de andere woningen door zijn strakke lijnen en geometrische vormen in combinatie met veel glas. De entree is het centrale punt in de villa en bevindt zich daarom in het midden van het huis.

Meer weten?

Natuurlijk zijn er nog veel meer type woningen op de markt. Wilt u hier meer informatie over? Neem contact met ons op.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland