cic_coevoorden_2

Loodsbouw

U zoekt een ervaren bedrijf in de loodsbouw voor een nieuwbouwproject van uw bedrijfspand. Vergeet dan niet omĀ HBNIndustriebouw B.V. te benaderen. Wij zijn de ideale partij om voor uw bedrijf een loods op maat te ontwerpen en te bouwen.

Totaalconcept

Met het totaalconcept dat wij aanbieden heeft u de mogelijkheid het volledige ontwerptraject en realisatietraject naadloos in elkaar over te laten lopen en perfect op elkaar af te stemmen. Dit zal kostenbesparend zijn en zorgen voor een snellere loodsbouw.

Uitstekende referenties

Als bouwbedrijf zijn wij zeer deskundig in de loodsbouw en hebben wij al voor vele grote en kleine bedrijven een loods gebouwd die volledig aan de wensen van de klant voldoet. U kunt bij ons referenties opvragen van onze klanten, zodat u zeker weet dat u betrouwbaar zaken met ons kunt doen.

loodsbouw

Profiteer nu!

Als u nu de hallenbouw of loodsbouw aan ons uitbesteed profiteert u van onze deskundigheid en lage tarieven. Wij komen graag bij u langs om het project met u door te nemen. U kunt een afspraak maken via ons telefoonnummer of via het contactformulier op deze website. Of stuur een e-mail.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland