cic_coevoorden_2

Bedrijfshuisvesting

Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfshuisvesting voor uw bedrijf, raden wij u Hallenbouw Nederland aan. Bij ons kunt u terecht met al uw wensen voor het huisvesten van uw bedrijf en bent u aan het juiste adres voor bedrijfshuisvesting op maat.

Van ontwerp tot realisatie

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar loodsbouw of de bouw van een kantoorruimte, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Van het ontwerp tot de realisatie van uw bedrijfshuisvesting, doen wij geheel in eigen beheer en bieden wij u een intensieve begeleiding.

Bedrijfshuisvesting

Internationale bedrijfshuisvesting

Zelfs voor internationale bedrijfshuisvesting kunt u contact met ons opnemen. Bij onze buitenlandse vestigingen werken deskundige medewerkers die optimaal op de hoogte zijn van de wet en regelgeving in de betreffende landen, zodat u weet waar u aan toe bent voor bedrijfshuisvesting in het buitenland.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van bedrijfshuisvesting, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken en via het contactformulier op deze website.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland