cic_coevoorden_2

Loodsen bouwen

Loodsen bouwen is bij HBNIndustriebouw B.V. in goede handen. Wij hebben al vele jaren ervaring en hebben als professioneel bouwbedrijf al voor vele ondernemingen een loods op maat gebouwd.

Contact met slechts één bedrijf

Hoe groot de hal of loods gebouwd moet worden, bij ons bent u altijd verzekerd van een heldere planning en hoge kwaliteit. Naast loodsen bouwen, kunt u door ons ook het gehele ontwerptraject laten verzorgen, zodat u slechts contact hoeft te onderhouden met één bedrijf.

Snelle en efficiënte communicatie

Doordat u niet constant het ontwerp en de bouw hoeft door te spreken met diverse partijen, kan er snel en efficiënt gecommuniceerd worden en aspecten snel op elkaar worden afgestemd. Dit geeft u als opdrachtgever rust en duidelijkheid, maar zal ook kostenbesparend zijn.

loodsen bouwen

Meer informatie over onze dienstverlening

Naast loodsen bouwen wij ook andere bedrijfspanden door heel Nederland en zelfs in andere Europese landen. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen en een afspraak met ons maken. Wij staan graag voor u klaar om de vele mogelijkheden met u door te nemen.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland