cic_coevoorden_2

Waarom warmtepompconvectoren in je woning?

Zowel verwarmen als koelen

Overweeg je het gebruik van een warmtepomp om je woning van warmte en warm water te voorzien? Houdt er dan rekening mee dat de gewone convectoren van je cv-installatie niet meer voldoen. Je moet bij het gebruik van een warmtepomp overstappen op het gebruik van convectoren voor de warmtepomp. De warmtepomp convector kan meer dan een traditionele ventiloconvector of welke warmtestraler ook. Ondertstaand lees je waar je op moet letten als je overweegt om een warmtepompconvector te kopen

Warmtepomp met warmtepompconvector: de perfecte combinatie

We letten steeds meer op ons energieverbruik: we willen niet alleen minder verbruiken, het liefst halen we die energie ook nog eens uit een duurzame bron. Geen wonder dus dat de warmtepomp steeds populairder wordt. Met dit vernuftig systeem onttrek je warmte uit de omgeving en kun je je woning energie-efficiënt verwarmen én koelen. Als je de pomp tenminste combineert met een goede warmtepompconvector of warmtepompconvectoren.

Wat kan de warmtepompconvector?

Zoals boven aangegeven: de warmtepompconvector kan meer dan een traditionele ventiloconvector of welke warmtestraler ook. De warmtepompconvector produceert zowel warmte als koelte, net wat je wenst. Zeker als je hem combineert met vloerverwarming is de warmtepompconvector de perfecte keuze. Bovendien kan hij in deze configuratie de energiezuinigheid in je woning verbeteren met ongeveer 25% in vergelijking met traditionele convectoren.

Uitgebreide keuze aan warmtepompconvectoren

De moderne en energiezuinige woningen van vandaag vragen om een snel reagerende warmtestraler in de woning. De warmtepompconvector is perfect om een huis snel aangenaam te verwarmen in de winter, of heerlijk af te koelen in de zomer. Bijkomende voordelen van de warmtepompconvectoren zijn de compacte afmetingen, het lage geluidsniveau, de plug-&-play installatie en de individuele bediening per kamer met timer. Kortom: de mogelijkheden zijn legio. Aan jou de keuze om de perfecte warmtepompconvertoren te kopen die passen bij jouw energiezuinige woonwensen. Laat je uitgebreid informeren bij de convector- en warmtepompspecialist.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland