cic_coevoorden_2

Waarom metaalbewerkingsmachines leasen?

Altijd werkend gereedschap voorhanden

Als ondernemer in de metaalbewerking is uw gereedschap uw kapitaal. Het is noodzakelijk om uw werk mee uit te voeren en uw geld mee te verdienen. Zonder uw gereedschappen komt u nergens. Maar de aanschaf van metaalbewerkingsmachines is zeer kostbaar. Om toch voorzien te zijn van het beste gereedschap voor uw werk kunt u overwegen om gereedschap voor metaalbewerking te leasen. U leest er hieronder meer over.

Zonder machines geen werk

Voor u als eigenaar/ondernemer van een bedrijf in metaalbewerking zijn uw machines ongetwijfeld zeer belangrijk. Heeft u genoeg kapitaal om machines aan te schaffen? En wat kunt u doen wanneer een of meerdere machines plotseling de geest geven? Zonder uw machines kunt u uw werk niet meer doen. Het is dus belangrijk dat u op uw machines kunt vertrouwen. Wat dacht u dan van het idee om uw machines te leasen?

Nieuw of tweedehands leasen?

Leasen is een heel goede optie om niet voor alle bewerkingen de speciale machines te hoeven aanschaffen. Daarnaast kunt u kiezen of u nieuwe of tweedehands metaalbewerkingsmachines wilt leasen. En daar bovenop kunt u vaak ook nog kiezen voor financial lease, waarbij u iedere maand een vast bedrag betaalt. Zo hoeft u niet in één keer het totale bedrag te betalen.

Voordelen van leasen van metaalbewerkingsmachines

Wanneer u een lease afsluit voor uw metaalbewerkingsmachines houdt u geld over voor belangrijke dingen, zoals ondernemen. En als u een financial lease afsluit dan bent u aan het einde van de looptijd, als alle termijnen betaald zijn, eigenaar van de machine. Dat is toch een prima deal? Andere voordelen voor het leasen van uw machines zijn:

  • U houdt werkkapitaal vrij om te investeren;
  • Uw leencapaciteit wordt niet aangetast;
  • Het biedt u bedrijfseconomische en fiscale voordelen;
  • Uw betalingstermijnen kunnen worden afgestemd op de cashflow die met het bedrijfsmiddel wordt gegenereerd;
  • De leasemaatschappij vraagt niet zoveel zekerheden als uw bank.

Heeft u ervaring met het leasen van uw metaalbewerkingsmachines? Wij horen graag van u hoe dat bevalt en wat de voordelen hiervan voor u zijn. Laat het ons weten via het contactformulier.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland