cic_coevoorden_2

Waarom kiest u een PMMA vloer?

De voordelen van een PMMA vloer

Een PMMA vloer is zeer geschikt voor veel verschillende bedrijfsruimtes. Maar wat is een PMMA vloer eigenlijk precies? PMMA staat voor PolyMethAcrylaat, en is een fijn zand dat uitgestrooid wordt om een vloercoating te creëren. Waarom u juist kiest voor een PMMA vloer in uw bedrijf? Wij vertellen meer over de voordelen.

1. Snel aan te brengen

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe vloeren voor uw bedrijfspand, is een PMMA vloer onder andere zeer geschikt door de korte uithardingstijd. U wilt namelijk het productieproces niet te lang stilleggen, enkel omdat u een nieuwe vloer wilt laten leggen. Door te kiezen voor een PMMA vloer beperkt u de tijd die u kwijt bent tot een minimum.

2. Hygiënische vloer

Wanneer u kiest voor een PMMA vloer, kiest u voor een zeer hygiënische vloer. Dit is natuurlijk vooral erg belangrijk wanneer u aan bepaalde (strenge) hygiënevoorschriften moet voldoen. De PMMA vloer is vloeistofdicht, en ook de hoeken van de vloer, en een gedeelte van de wanden in het pand kunnen meegenomen worden om ervoor te zorgen dat de vloer waterdicht is. Hierdoor is de vloer ook heel goed schoon te houden.

3. Antislip om gevaarlijke situaties te voorkomen

Gevaarlijke situaties binnen het bedrijf worden voorkomen, want u heeft de mogelijkheid om een antislip laag aan te laten brengen op de PMMA vloer. Wanneer er binnen uw bedrijf gebruik wordt gemaakt van water of chemische schoonmaakmiddelen, is dit een zeer verstandige keuze. U voorkomt op die manier namelijk dat uw medewerkers uitglijden.

Kiest u er ook voor om een PMMA vloer in uw bedrijf te laten leggen? Wij raden u aan om eens de hulp in te schakelen van een specialist in vloeren. Die kan u ongetwijfeld nog meer informeren over de voordelen van PMMA vloeren.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland