cic_coevoorden_2

Waar kun je terecht voor een machinetransporter kopen?

Als je een bedrijf hebt dat regelmatig werkzaamheden uitvoert aan de infrastructuur, dan is het vaak nodig om over een machinetransporter te beschikken. Voor de werkzaamheden heb je namelijk een machine nodig, maar je kunt hiermee niet over de Nederlandse wegen ri jden. Dat heeft ermee te maken een machine geen kenteken heeft en ook niet gekeurd word door de RDW. Een machinetransporter kopen is dus een van de weinige opties die je hebt. Omdat Nederland een land is dat altijd in beweging is, kun je bij verschillende bedrijven in Nederland terecht voor het aanschaffen van een machinetransporter. 

 

Breng een bezoekje aan de machinehandel

Wanneer je een machinetransporter kopen wilt, is het altijd verstandig om hiervoor een bezoekje te brengen aan een machinehandel. Veel mensen denken dat een machinehandel alleen gespecialiseerd is in het verhandelen van machines, maar ook kun je hier terecht voor het aanschaffen van verschillende soorten aanhangers en machinetransporters. Een van de voordelen van het aanschaffen van een machinetransporter bij een machinehandel, is dat de werknemers altijd gespecialiseerd zijn en je ook van het juiste advies kunnen voorzien. 

machinetransporter kopen

Neem contact op met een verhuurbedrijf

Niet iedere onderneming heeft het geld om een nieuwe machinetransporter aan te schaffen en dat is natuurlijk ook vrij logisch. Een machinetransporter is niet bepaald goedkoop want deze kosten vaak enkele tienduizenden tot honderdduizenden euro’s. Mocht je onderneming dit bedrag niet hebben, dan is het verstandig om eens contact op te nemen met een verhuurbedrijf. Niet voor het huren van een machinetransporter, maar om te kijken of zij ook een gebruikte machinetransporter verkopen. Dit komt niet vaak voor, maar het is het proberen zeker waard. 

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland