cic_coevoorden_2

Vind een goed aannemingsbedrijf in Cruquius

5 Tips voor het vinden van een goed aannemingsbedrijf in Cruquius

Als u een aannemer in de arm neemt, pakt hij voor u natuurlijk een flinke klus aan. Of u nu een nieuw huis laat bouwen of alleen een nieuwe dakkapel wilt; de klus moet natuurlijk goed gebeuren. Eerder hadden we het hier al over wat een aannemer voor u doet, maar hoe vindt u nu een goed aannemingsbedrijf in Cruquius? We geven u 5 tips.

1. Begin op tijd met zoeken naar een aannemer

Bij iedere klus komen allerlei details om de hoek kijken waar over nagedacht moet worden. Het is dus zaak om op tijd te beginnen met zoeken naar een aannemingsbedrijf in Cruquius. Uw aannemer moet per slot van rekening ook de tijd hebben om uw opdracht uit te voeren. U wilt natuurlijk niet dat uw project vertraging oploopt.

2. Vraag vrienden en bekenden

Deze tip ligt misschien voor de hand, maar is wel een goede. Vraag collega’s, vrienden of bekenden of ze een aannemer kennen die ze kunnen aanbevelen. En kijk ook naar hun resultaat. Hiermee heeft u meer zekerheid, dan wanneer u een totaal onbekende aannemer inhuurt.

4. Let op specialisaties

Iedere aannemer heeft wel specialisaties. Zoek dus een aannemer die veel ervaring heeft met de klus die u gedaan wilt hebben. Zoekt u bijvoorbeeld een aannemer die duurzaam werkt, let daar dan op bij uw keuze.

4. Kies een bedrijf uit de regio

Wanneer u een aannemer uit uw regio kiest, heeft dat een aantal voordelen. Dit aannemingsbedrijf heeft dicht bij huis een reputatie hoog te houden in de regio waar de meeste van zijn klanten wonen. Mond-tot-mondreclame is nog steeds een van de betere vormen van reclame (zie ook tip 2), en dat weet uw aannemer ook! Bovendien blijven de reiskosten hiermee beperkt.

5. Vraag altijd minimaal 3 offertes op

Voordat u offertes laat opstellen is het slim om eerst mondeling uw verbouwingswensen door te lopen met de aannemers. U weet misschien niet of alles wat u in gedachten had mogelijk is. Laat deze wensen ook op papier vastleggen. Beoordeel de offertes op of alle kosten inbegrepen zijn, of er garantie is en wat de ontbindende voorwaarden zijn. En natuurlijk beoordeelt u de totale kosten bij iedere aannemer.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland