cic_coevoorden_2

Velux dakraam voor meer licht op zolder

De zolder kan veel meer zijn dan een plek om rommel te bewaren. In veel huizen is het echter een donkere ongezellige plek, maar dat hoeft het niet te zijn, want door een Velux dakraam te laten plaatsen, breng je licht in de duisternis en dan ziet de wereld (en je zolder) er opeens heel anders uit. Opeens zie je mogelijkheden voor een gezellige hobbyruimte, een plek om te sporten, een thuiskantoor, gameroom of een andere functie waar je dringend ruimte voor nodig hebt. En het begint allemaal met… een Velux dakraam.

Wat is een Velux dakraam>?
Een Velux dakraam is een schuin dakraam. De eerste werd al 30 jaar geleden op de markt en was zo populair dat de naam Velux een synoniem voor schuine dakramen werd. Tegenwoordig hebben ze vele verschillende modellen dakramen. Groot, klein, met het draaipunt boven of in het midden. Voor elke toepassing is er een dakraam in het assortiment. Het is een voordelige oplossing om een zolder leefbaar te maken.

Extra voordelen van een dakraam
Een dakraam zorgt natuurlijk voor meer natuurlijke lichtinval, maar dat is niet het enige, want:

• Een Velux dakraam zorgt voor natuurlijk daglicht
• Lager elektriciteitsverbruik, omdat er niet altijd meer een lamp aan hoeft.
• Door het dakraam open of op de ventilatiestand te zetten is er meer zuurstof en frisse lucht op zolder
• Een dakraam op zolder helpt om het hele huis beter te ventileren. Door ook beneden een raam op en te zetten en de binnendeuren te openen. Werkt het huis als een schoorsteen en wordt er verse lucht aangezogen die de oude lucht in het hele huis vervangt.

Voordelig een extra kamer
Met een Velux dakraam doe je meer dan licht in de duisternis brengen. Je maakt de zolder er letterlijk leefbaar mee en hebt zo de beschikking over een extra kamer. Meer interessante artikelen lezen?Je vindt ze in onze nieuwsrubriek

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland