cic_coevoorden_2

Top 5 beste zonwering voor uw raam

De beste zonwering voor uw raam

Heeft u in uw woning veel last van zonlicht dat door de ramen komt? Vooral in de zomer kan dit erg vervelend zijn. Met de juiste zonwering voor uw raam zorgt u ervoor dat het felle zonlicht buiten gehouden wordt en dat uw woning lekker koel blijft. Zo behoudt u een prettig binnenklimaat, zonder de hoge kosten van een eventuele airconditioning. Twijfelt u nog welke zonwering u wilt aanschaffen? Wij vertellen u in dit artikel meer over onze 5 favoriete typen zonwering. Lees snel verder.

1. Screens

Screens bestaan uit een vlak hangende zonwerende stof, dat dicht op uw raam gemonteerd wordt. De zonwerende stof zorgt ervoor dat het zonlicht optimaal filtert. Doordat screens vlak op uw gevel gemonteerd worden zorgen ze voor veel privacy en heeft wind geen effect. Wilt u screens die volledig winddicht zijn dan kiest u voor ritsscreens.

2. Zonneschermen

Een zonnescherm is ook een goede optie wanneer u op zoek bent naar zonwering. Zonneschermen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Zo is er altijd een scherm dat bij de uitstraling van uw woning past. Het voordeel van een zonnescherm is dat de doorloop van uw woning naar uw terras niet gehinderd wordt.

3. Uitvalschermen

Een erg praktisch en voordelig type zonwering is het uitvalscherm. Dit type zonwering is vooral populair bij de voortuin, op het balkon en bij hoge ramen. Het voordeel van een uitvalscherm is dat u het uitzicht niet verliest, maar u wel de zon buiten houdt.

4. Markies

Markiezen zijn een type zonwering dat anders is dan de anderen. Zo is de vorm van een markies anders en geeft het uw woning direct een uitstraling met klasse. Ook bij een markies zijn er tal van varianten om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een frame van aluminium of van hout en een doek met een leuke print.

5. Veranda zonwering

Veranda zonwering is geschikt om de zon buiten uw veranda, serre of terrasoverkapping te houden. Met deze zonwering zorgt u ervoor dat deze delen van uw huis lekker koel blijven. Ook dit type zonwering bestaat in tal van uitvoeringen. Kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan vooral contact met ons op.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland