cic_coevoorden_2

QuickStep laminaat Diemen

Vele mogelijkheden en voordelen

Bent u op zoek naar QuickStep laminaat in Diemen voor uw bedrijf? Laminaat heeft grote voordelen en dit vooraanstaande merk voegt er ook nog eens vele extra aan toe. Met een vloer van QuickStep laminaat ziet uw bedrijf in Diemen er representatief uit. Bovendien is er meer te kiezen dan alleen een houtlook. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van deze vloerbedekking? Ontdek ze snel in dit blog.

Waarom QuickStep laminaat?

QuickStep laminaat is niet voor niets erg populair. Het combineert kwaliteit en innovatie op de best mogelijke manier. Deze vloeren zijn duurzaam vervaardigd en dus zeer milieuvriendelijk. Daarnaast zijn ze ook heel vriendelijk voor de gebruiker. Ze zijn bijvoorbeeld eenvoudig te onderhouden en gaan lang mee. U heeft er amper omkijken naar. Daarnaast is het aantal mogelijkheden in dessins zeer groot. Er is altijd een kleur, stijl en ontwerp die precies de uitstraling van uw bedrijf tot uiting brengt. Daarnaast staat het goed bij elke soort inrichting.

Voordelen laminaat

Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten aanbrengen, is laminaat sowieso een goede keus voor de vloer van uw bedrijf. Het heeft namelijk veel voordelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Geschikt voor elke ruimte, zelfs keukens en badkamers
 • Makkelijk schoon te maken
 • Te combineren met vloerverwarming
 • Niet te onderscheiden van echt hout
 • Zeer sterk
 • Waterbestendig
 • Duurzaam

Betonlook laminaat

Een QuickStep laminaatvloer kan een prachtige houtlook hebben. Maar misschien kiest u voor uw bedrijf toch liever een industriƫle uitstraling. Ook dat kan met laminaat. Er bestaat namelijk ook laminaat met een betonlook. De minimalistische look maakt uw ruimtes net even iets hipper en strakker. Dit hoeft trouwens helemaal niet ten koste te gaan van de warme uitstraling die hout heeft. De juiste kleur en de juiste structuur zorgen ervoor dat uw vloer niet koud en hard aandoet. Wanneer u de vloer aanraakt, zult u trouwens merken dat deze gewoon net zo warm aanvoelt als een laminaatvloer met houtlook. Zo combineert u de voordelen van een betonlook met de pluspunten van laminaat.

Uw bedrijf in Diemen uitrusten met QuickStep laminaat

Denkt u dat QuickStep laminaat in Diemen precies is wat uw bedrijf nodig heeft? Wacht dan niet langer en laat uw vloer leggen door een professional in wooninrichting. U weet dan zeker dat uw vloer vakkundig gelegd wordt. Heeft u nog vragen over dit artikel? Stuur ze ons dan via het contactformulier.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland