cic_coevoorden_2

Magazijn bouwen

Magazijn bouwen

Zelfbouwmagazijn uitkomst voor ruimte tekort

Bent u ook zo’n gepassioneerde ondernemer en heeft u ondertussen al meer producten dan dat u kwijt kunt? Dan wordt het tijd om een eigen magazijn te bouwen. Veel verschillende ondernemers kampen met hetzelfde ruimtetekort probleem. Gelukkig is daar een oplossing voor! Want het laten bouwen of het huren van een magazijn biedt uitkomst. Maar hoe weet u of het magazijn ook echt goed bij uw thuis of op uw bedrijf past? In dit geval is het verstandiger om zelf een magazijn te bouwen. In dit blog vertellen wij u hoe dit in zijn werking gaat.

Hulp bij bouwen

Bij het bouwen van een magazijn heeft u misschien het idee dat u dit helemaal zelf moet doen. Gelukkig valt dat mee. Er is altijd een professioneel bedrijf dat u helpt. U kunt makkelijk uw wensen aan dit bedrijf doorgeven en zij doen hun best om u zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. U stelt bijvoorbeeld samen met hun uw bouwpakket samen. Wilt u graag beter leren hoe u een magazijn in elkaar zet? Volg dan een cursusdag waar de details nog even extra worden uitgelegd.

Overzicht magazijn bestellen en bouwen

Om het voor u overzichtelijker te maken, hebben wij in een aantal stappen beschreven hoe het in elkaar zetten van een magazijn in zijn werking gaat:

 • Ga eerst na wat er aan producten in uw magazijn geplaatst gaat worden
 • Geef de soort producten aan bij het bedrijf waar u het magazijn bestelt
 • Voor het beste eindresultaat huurt u een expert in
 • U krijgt van het bedrijf een offerte en later uw bouwpakket toegestuurd
 • U en uw expert gaan aan de slag met de bouw van uw magazijn

Meer weten over magazijn bouwen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar magazijn bouw pakketten of heeft u vragen hierover? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt uw vragen in dit contactformulier zetten en wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland