cic_coevoorden_2

Kies voor een betonvloer in uw bedrijfshal

Laat een betonvloer leggen in uw bedrijfshal

Op zoek naar een uiterst sterke bedrijfsvloer die jarenlang meegaat? Laat dan een betonvloer in uw bedrijfshal leggen! Hallenbouw Nederland is expert op het gebied van de bouw van bedrijfshallen en weet als geen ander hoe belangrijk de vloer van uw hal is. De vloer moet opgewassen zijn tegen intensief gebruik door bijvoorbeeld zware machines. De betonvloer is de ideale vloer voor uw bedrijfshal. In dit blog hebben wij de verschillende voordelen van een betonvloer voor u op een rij gezet, daarnaast informeren wij over de verschillende mogelijkheden en de werkwijze bij het realiseren van een betonvloer in uw bedrijfshal.

De voordelen van een betonvloer

Voordat u overgaat op het laten storten van een betonvloer in uw bedrijfshal, wilt u uiteraard meer weten over de verschillende voordelen van deze vloer. De betonvloer is ten eerste zeer slijtvast. Hij is zeer geschikt voor bedrijven waar dagelijks een intensieve druk wordt uitgeoefend op de vloer. Denk bijvoorbeeld aan zware machines en voertuigen die af en aan rijden. Ten tweede heeft de betonvloer een lange levensduur en vergt hij weinig onderhoud. Het is dus ook niet noodzakelijk om iedere week of maand een specialist langs te laten komen om een vloerbehandeling uit te voeren.

De mogelijkheden voor een betonvloer

Wanneer u een betonvloer wilt laten realiseren, heeft u de keuze uit verschillende soorten betonvloeren. Overleg vooraf met een specialist welk type betonvloer het best bij uw situatie past en aansluit bij uw wensen. U heeft de keuze uit een monoliet afgewerkte vloer, een vloeistofdichte vloer met een PBV certificaat of een ruw gestorte werkvloer. Vraag gerust naar de specificaties van een bepaalde vloer. Op deze manier kunt u uiteindelijk een goed geïnformeerde keuze maken.

De realisatie van een betonvloer in uw bedrijfshal

Hoe wordt een betonvloer in uw bedrijfshal precies gemaakt? Schakel voor het storten van de betonvloer een ervaren bedrijf in dat gespecialiseerd is in betonwerken. Zij kunnen vaak de complete vloer voor u leggen en afwerken. Zij leveren en storten het beton, zorgen voor de betonpomp, brengen de wapening aan, helpen u met het bekisten en ontkisten en werken de vloer netjes af voor het gewenste eindresultaat. Neem vandaag nog contact op met een gespecialiseerd bedrijf in betonwerken en vraag hen naar de mogelijkheden en de werkwijze bij de realisatie van een betonvloer in uw bedrijfshal.

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland