cic_coevoorden_2

Goederenlift magazijn

Ontdek het belang van een goedwerkende goederenlift

Een goederenlift lijkt weinig spannends te zijn. Maar toen er afgelopen Koningsdag kort voor het evenement ruim 10 verslaggevers vast kwamen te zitten in een goederenlift, deed het ons toch even realiseren: een optimaal werkende goederenlift in een magazijn is essentieel! Wij zochten uit waar een goede goederenlift aan moet voldoen en waar zo’n product gekocht kan worden. Ontdek in dit blog hoe ook u een optimaal functionerende goederenlift in uw magazijn kunt krijgen.

Voorkomen problemen door een maatwerk goederenlift

Dat er afgelopen Koningsdag iets mis ging met de goederenlift waarin zich ruim 10 verslaggevers bevonden, is natuurlijk nooit de bedoeling. Gelukkig kwamen de verslaggevers er nu zonder kleerscheuren of ernstige schade vanaf, maar in een magazijn kan dat natuurlijk anders uitpakken. Denk aan werkzaamheden met zware of chemische producten. Mocht tijdens die activiteiten iets blijven hangen in de goederenlift of juist uit de lift vallen, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Over optimaal functionerende goederenliften beschikken, is in een magazijn dus zeker geen overbodige luxe. Maar waar voldoet een goede goederenlift eigenlijk aan?

Koop een goederenlift die hieraan voldoet

Wij gingen op zoek naar aanbieders van goederenliften die ons konden vertellen waar een perfect functionerende goederenlift aan moet voldoen. Zij konden ons de volgende punten noemen. Een goede goederenlift is:

 • Volledig op maat gemaakt
 • Verwezenlijkt volgens de nieuwste technieken
 • Gemaakt met de meest geavanceerde materialen
 • Gerealiseerd conform de ARBO-technische punten
 • Door een bedrijf met een 24/7 servicedienst gemaakt

Kortom, zorg dat u een goederenlift voor uw magazijn aanschaft die aan bovenstaande punten voldoet. Dan is de kans op een storing, probleem of vastzittende verslaggevers of goederen zo goed als uitgesloten! Er bestaan voldoende aanbieders in liften die u graag helpen aan een maatwerk lift. Succes met uw zoektocht naar een geschikte goederenlift voor uw magazijn!

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland