cic_coevoorden_2

Gietvloer voor jouw interieur – Ideaal!

Als jij een huis gaat kopen of huren is het belangrijk om een huis te vinden die goed bij jou past. Wanneer jij een huis hebt gekocht / gehuurd ga je over naar stap 2, namelijk de inrichting. De inrichting en interieur begint al bij de muren, het plafond en de vloer. Wat voor vloer past er bij jouw interieur en welke kleur vloer moet het zijn. Wil je een gietvloer, laminaat, visgraat vloer, beton of iets anders? Elke vloer verschilt natuurlijk van looks en kleur en daarom is het belangrijk om te weten wat voor vloer welke functie heeft. Vandaag gaan wij focussen op de gietvloer. 

 

Wanneer gietvloer aanschaffen?

Wanneer zou ik nou het best een gietvloer kunnen aanschaffen? Waarom zou ik een gietvloer aanschaffen en belangrijker nog, wat voor soort gietvloer zou ik aanschaffen. Er zijn verschillende soorten redenen te bedenken waarom het verstandiger is om een gietvloer aan te schaffen. Een van die redenen is dat bij een gietvloer het makkelijk te reinigen is, dus stel je bent allergisch voor haren of voor bepaalde geuren dan gaat het door het hebben van een gietvloer makkelijker weg als je het schoonmaakt, omdat het nergens aan vast blijft te zitten. Handig toch?gietvloer

 

Wat voor kleur past er bij mij?

Je hebt verschillende soorten gietvloeren. Je kan het houden op de gebruikelijke kleuren zoals; wit, zwart, grijs, lichtgrijs, maar je kan ook voor meer uitdagendere kleuren gaan die niet zo vanzelfsprekend zijn zoals rood, groen of geel. Welke kleur bij jou past hangt geheel af van jouw smaak en voorkeuren. Let wel op het feit dat een gietvloer een groot gedeelte van jouw interieur kan bepalen en dus ook jouw smaak weerspiegelt. Het is dus belangrijk om een kleur te kiezen die jij mooi vindt staan en vooral goed vind staan bij de meubels die jij wil aanschaffen. 

 

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland