cic_coevoorden_2

Een loods zelf samenstellen? Het kan!

Loods volledig op maat laten maken

In veel gevallen is een goede loods onmisbaar voor ondernemers. Het is dan wel de kunst om een loods te vinden die aan al uw wensen voldoet. Het lijkt soms wel alsof er altijd iets niet klopt! De oplossing? Zelf een loods bouwen! Wist u dat u de loods dan ook helemaal zelf kunt samenstellen? Dat kan door middel van een speciaal bouwpakket voor een loods. Wij vertellen meer over het zelf samenstellen van een loods.

Waar wordt hij voor gebruikt?

Voordat u contact opneemt met een bedrijf waar u een loods kunt samenstellen, is het belangrijk om goed voor uzelf te kijken waar u de loods voor gaat gebruiken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de loods gebruiken als kantoorruimte, opslagplek of werkplaats. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om van een loods een woning te maken! Dan moet de ruimte wel aan bepaalde gemeentelijke voorwaarden voldoen. U kunt altijd overleggen met de specialist over het samenstellen van een loods die geschikt is voor het doel waar u het voor wilt gebruiken.

Constructie van de loods

Wanneer u de loods zelf gaat samenstellen, worden verschillende materialen gebruikt als ‘bouwstenen’ voor het gebouw:

 • Staalconstructie
 • Panelen (dak- en wandpanelen)
 • Deuren
 • Raamkozijnen
 • Afwerking

Pakket voor loodsbouw

Wanneer u een loods wilt bouwen, hoeft u dus niet altijd een bouwbedrijf in te schakelen. U kunt het ook helemaal zelf regelen! U geeft al uw wensen door aan het bedrijf dat het pakket samenstelt, en u krijgt de volledige bestelling opgestuurd. U hoeft niet eens ervaring in de bouw te hebben. In het pakket vindt u alle materialen die u nodig heeft, inclusief alle schroeven en bouten, en de tekeningen en handleidingen. Met zo’n pakket kunt u dus eenvoudig zelf uw loods bouwen!

Ja, ik wil een offerte

  Bedrijfsnaam:

  Aanhef:*

  Naam:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Opmerking:*

  captcha  Hallenbouw Nederland