cic_coevoorden_2

Straalgereedschap

Het juiste straalgereedschap

Wilt u een nieuwe hobby of bedrijf beginnen waarbij u auto’s of meubels wilt opknappen of restaureren? Dan is het van belang dat u straalgereedschap in huis heeft. Met straalgereedschap is het mogelijk om materiaal snel en eenvoudig te ontdoen van roest, verf of lak. Op deze manier kunt u de meubels of auto’s weer helemaal vernieuwen en laten stralen als vanouds. Maar wat voor straalgereedschap heeft u precies nodig om een auto of stoel effectief te ontdoen van verf, roest of lak? In dit blog vertellen wij u er alles over. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar producten die het mogelijk maken om voorwerpen op de juiste manier te stralen. Bent u benieuwd geworden naar het straalgereedschap dat wij vonden? Lees dan snel verder.

Zandstralen met een straalcabine

Wilt u op een effectieve manier uw auto of meubels ontdoen van lak, vuil of verf? Dan is een straalcabine de juiste oplossing. Met een straalcabines kunt u op een veilige manier onder hoge druk voorwerpen zandstralen. Straalcabines zijn zeer handig in gebruik en kunnen gewoon in uw werkplaats of garage geplaatst worden zonder dat ze zorgen voor eventuele luchtverontreiniging. Het voorwerp wordt gezandstraald in een cabine, waardoor er geen zand of stofwolken vrijkomen in de ruimte. Met een straalcabine is het heel gemakkelijk om auto onderdelen als velgen en motoren schoon te stralen. Daarnaast kan dit product ook gebruikt worden door instrumenten- en sieradenmakers, aangezien u met dit straalgereedschap zeer nauwkeurig kunt werken. Interesse in dit handige product? Ga dan langs bij een specialist die straalgereedschap verkoopt en schaf een handige straalcabine aan!

Een straalpistool

Om een voorwerp te kunnen stralen, dient u gebruik te maken van een straalpistool. Een zandstraalpistool wordt ook gebruikt in een straalcabine. Bij een specialist die zandstraalgereedschap verkoopt, vindt u verschillende soorten zandstraalpistolen voor diverse straalkasten. Vraag de specialist om hulp bij het kiezen van een straalpistool die past bij uw straalcabine of kast.

Gebruik straalgrit

Om effectief te kunnen zandstralen heeft u ook straalgrit nodig. Schaf bijvoorbeeld een universeel straalmiddel aan. Een universeel straalmiddel kan zowel worden ingezet bij straalcabines als straalkasten en vochtstraalkasten. Een straalmiddel is vaak een zuiver natuurproduct dat bestaat uit een groep mineralen met als hoofdbestanddeel Almandite. Het heeft een unieke samenstelling die taai, hard en ijzervrij is en geen vrije silica bevat. Het product heeft een hoge straalsnelheid. Uiteraard zijn er naast een universeel straalmiddel ook andere straalmiddelen te verkrijgen. Neem contact op voor meer informatie over deze producten.

Straal accessoires

Tot slot zijn er bij een specialist in straalgereedschap ook straal accessoires te koop. De producten die gebruikt worden om te zandstralen zullen naar verloop van tijd slijten. U kunt dan de versleten vervangen, zodat het weer optimaal werkt. Schaf bijvoorbeeld een nozzle set aan voor de rand van uw straalkast. Wilt u meer te weten komen over de accessoires en het zandstraalgereedschap? Neem dan contact op met een specialist en ontvang advies op maat.

Ja, ik wil een offerte

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Opmerking:*
captcha


Hallenbouw Nederland